Skip to content
Weboldal Készítés
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?
Inkább beszélne egy emberrel, minthogy kitöltsön egy űrlapot? Hívjon minket bátran!

Weboldal Készítés

Olyan weboldalakat készítünk, amelyek működnek !

A weboldal csak egy része a csatának. Szakszerűnek kell lennie. Vonzónak kell lennie. De ami a legfontosabb, működnie kell. Csapatunk webdesign és -fejlesztési szolgáltatásokat nyújt minden méretű vállalkozás számára.

Mi nemcsak a gyönyörű designra összpontosítunk, hanem olyan elrendezésekre, amelyek az ügyfeleknek megadják a keresett információkat – ez fontos első benyomást biztosít szervezetéről vagy vállalkozásáról, az Ön által nyújtott szolgáltatásokról.

STRATÉGIA VEZÉRELT TERVEZÉS

Olyan weboldalakat hozunk létre, amelyek jól néznek ki, de olyan stratégiával, amely segít abban, hogy több látogatót alakítson át vásárlóvá, és sikerre vigye Önt.

WORDPRESS FEJLESZTÉS

A legújabb technikák, trendek és eszközök felhasználásával készítünk WordPress weboldalakat. Amikor elkészültünk, Ön könnyedén kezelheti a tartalmát.

RESZPONZÍV WEBOLDALAK

Ügyfelei nagy része telefonról fogja elérni weboldalát. Webterveinket úgy alakítjuk ki, hogy sokféle eszközön jól nézzenek ki.

Amikor webdesignról és -fejlesztésről van szó, nagyon fontos, hogy olyan céggel dolgozzon, amely tudja, hogyan kell elvégezni a dolgokat. Szisztematikus folyamatot használunk, amely lehetővé teszi, hogy az Ön tempójában dolgozzunk Önnel, ugyanakkor olyan légkört teremt, amely lehetővé teszi, hogy Ön is részt vegyen a folyamatban. Együtt dolgozunk ezen a projekten. Ez egy együttműködés, és nem diktatúra.

KÉSZEN ÁLL A KEZDÉSRE?

Nincs mitől félnie! Végigkísérjük az egész folyamaton, fogjuk a kezét, amennyire csak szüksége van rá, és segítünk az összes olyan technikai kérdésben, amely ijesztőnek tűnhet. Azokkal az ügyfelekkel dolgozunk a legjobban, akik ránk bízzák a nehezét.