Skip to content
Weboldal Karbantartás
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?
Inkább beszélne egy emberrel, minthogy kitöltsön egy űrlapot? Hívjon minket bátran!

Weboldal Karbantartás

Már régen elmúltak a “Állitsd be és felejtsd el” napok. Az internet már nem egy statikus hely. Egy WordPress weboldal karbantartást igényel. Legalábbis meg kell győződnöd arról, hogy webhelyed biztonságos, biztonsági mentés készül róla, és a szoftverek naprakészek.

Hagyja, hogy kivegyük a kezéből a webhelye karbantartásával kapcsolatos teendőket. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a bővítményei naprakészek-e. Soha ne aggódjon amiatt, hogy a weboldaláról készült-e biztonsági mentés. Soha ne aggódjon amiatt, hogy webhelyét feltörik.

Hagyja, hogy mi végezzük a nehéz munkát, míg Ön a vállalkozását irányítja!

Gyakran ismételt kérdések

Nem tudunk ilyen garanciát vállalni, azonban a nálunk alkalmazott eljárások sokkal kevésbé valószínűvé teszik a hackertámadást. Ha gyakorlatainkat erős jelszavakkal és jó biztonsági konfigurációkkal kombinálja, akkor nyugodtan aludhat, tudva, hogy webhelye biztonságos.

(Komolyan, használjon erős jelszavakat.)

Minden hónapban részletes karbantartási jelentést kap, amely tartalmazza a tárolt biztonsági mentések, az elvégzett frissítések, az elvégzett optimalizálások, az elemzési adatok és a biztonsági vizsgálatok részleteit.

Kezdje a kapcsolatfelvételi formulár kitöltésével itt.