Skip to content
Webáruház
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?
Inkább beszélne egy emberrel, minthogy kitöltsön egy űrlapot? Hívjon minket bátran!

Webáruház

Vásárlói üresen hagyják a kosarukat? A raktárkészlete porosodik? Számos e-kereskedelmi oldal van a piacon. Egy rosszul megtervezett áruház nem fog kitűnni a tömegből, és árthat cége hírnevének. Egy elegáns, erőteljes online áruház segít az értékesítésben.

Mit szólna hozzá, hogyha nem egy üres vázat, hanem egy értékesítésre kész, webáruházat kapna?
Az évek során több tucat webáruházzal dolgoztam együtt, így nem csak a technikai részletekkel hanem az értékesítési folyamatokkal is tisztában vagyok. Ezt a tudást mind fel fogom használni az ön webáruháza felépítése során.

  • A webáruház reszponzív kinézettel, villámgyors tárhellyel és a vállalkozásodra szabott arculattal készül el, folyamatos egyeztetés mellett.
  • A hagyományos futár szolgálatos szállítási módok mellett, csomagpontok integrálására is van lehetőség. A választott szolgáltató rendszerével összekötött webáruház, egy gombnyomással elkészíti a feladáshoz szükséges címkét.
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Automatikus számlázás
  • Felhasználóbarát admin felület. A webáruház kezelése egyszerű, így egy 10 perces betanítást követően bárki képes teljes körűen menedzselni a rendszert.

“feldobok egy sablont”

A webáruház néhány helyen kimerül egy sablon felrakásában és 1-2 szöveg megírásában. Sajnálom, de nálam nem erre számíthatsz.
A helyes tárhely beállítástól kezdve, egészen a kezelési útmutatóig mindent elkészítek neked.

hozzáállás

A folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás szavatolja azt, hogy pontosan olyan weboldalad legyen amilyet elképzeltél. Az együttműködés elején pedig szerződés készül, ami mind a kettőnk érdekeit védi.

fejlődés és tanulás

A folyamatos fejlődés és tanulás biztosítja azt, hogy a lehető legmagasabb színvonalon készül el a weboldalad.