Skip to content
Online Marketing
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?
Inkább beszélne egy emberrel, minthogy kitöltsön egy űrlapot? Hívjon minket bátran!

Online Marketing

Az internet jelenleg elég nagy hely. Szinte bármire rákereshetsz a Google-len, és több ezer vagy akár millió találatot találsz. Sajnos az, hogy van egy weboldala, még nem jelenti azt, hogy bárki is megtalálja. Ha azt szeretné, hogy megtalálják, jó eséllyel marketinget kell folytatnia. Mi az SEO-tól kezdve a Google és Facebook hirdetésekig mindent kínálunk. Segítünk, hogy megtalálják Önt.

Szerencsére a legjobb helyre jött. Akár egy bloghoz szükséges tartalom előállításához, akár Google, Bing vagy Facebook hirdetések futtatásához van szüksége segítségre, akár azt szeretné tudni, hogyan vegye rá ügyfeleit, hogy mesés értékeléseket hagyjanak Önnek az interneten, mi segíthetünk.

SEO SZOLGÁLTATÁSOK

A keresőoptimalizálás az a folyamat, amelynek során az organikus (vagy nem fizetett) kereséseken keresztül növeljük a webhelyünkre irányuló forgalmat.

PAY PER CLICK MARKETING

A SEO időbe telik, míg működik, de a PPC gyorsan eredményt hoz. Hirdetéseit gyorsan juttassa el a megfelelő emberekhez.

ONLINE VÉLEMÉNYEK

A pozitív értékelések növelik annak az esélyét, hogy az emberek adnak neked egy esélyt.

Online marketing alapjai

Az internetes marketingnek számos formája van, és ezek közül néhányat vagy mindegyiket megteheti, de bármelyik nélkül nagy a valószínűsége, hogy az oldalát nem találják meg. A legtöbb ember a SEO-val akarja kezdeni, ami nagyszerű ötlet. A SEO-nak azonban időbe telik, mire teret nyer. Fél évtől akár egy évig is várhat, mire elkezd mozgást látni egy SEO-kampány során.

Ideális esetben, ha azonnal forgalmat szeretne kapni az oldalára, akkor a SEO-t PPC marketinggel kombinálja. A Pay-per-click egy olyan hirdetési módszer, amelyet a Google, a Bing és a Facebook segítségével használhatsz, hogy forgalmat irányíts a webhelyedre. Ha jól csinálja, rendkívül hatékony lehet. Ha rosszul csinálják, akkor drága és haszontalan lehet.

Természetesen a tartalom a király, és az egyik legjobb módja annak, hogy új forgalmat vonzzon webhelyére, a friss, minőségi, folyamatosan közzétett tartalom. Ez általában egy blogon keresztül történik.

Egy másik módja annak, hogy segítsen forgalmat generálni az oldalára, a jó minőségű online véleményeken keresztül. Tudta, hogy az értékelésekkel rendelkező oldalakra többen kattintanak? Ez igaz. Azt is tudta, hogy az emberek sokkal nagyobb valószínűséggel hagynak értékelést, ha elégedetlenek? Ez is igaz. Tehát ha azt szeretné, hogy fantasztikusan sok értékeléssel rendelkezzen, csak kérnie kell. Mi segíthetünk Önnek abban, hogy elégedett ügyfelei véleményeket szerezzenek, hogy javíthassa online hírnevét.